Reparatie informatie

Fiets langs brengen

Om je fiets langs te brengen bieden wij vele mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden en de stappen die je er voor kunt volgen.

1. Tijdens openingstijden

Natuurlijk is dit ook voor ons de makkelijkste manier, je brengt je fiets. We plannen een reparatie in en we weten precies wat er moet gebeuren. Snel geregeld en je weet direct wanneer je je fiets weer op kunt halen.

2. Voor opening

Van maandag tot zaterdag zijn we na 7.00u zijn wij altijd wakker, je kunt je fiets naast huis plaatsen en een online reparatie verzoek maken of meteen een afspraak plannen. Doe de sleutel in de brievenbus naast de garage. Als er nog vragen zijn over je reparatie nemen we contact met je op.

3. Na sluiting

Om 20.00u sluiten wij ook voor ons privé de schutting deuren en zullen wij niet meer zien of er een fiets staat. Zorg er dus voor dat je de fiets voor 20.00u voor de garage neer zet en de sleutel in de brievenbus. Wij zorgen er voor dat hij nog binnen komt voor de nacht.

Je fiets buiten openingstijden aanbieden is altijd op eigen risico, uiteraard doen wij ons best hem zo spoedig mogelijk binnen te zetten.