Garantievoorwaarden

Algemene garantievoorwaarden

Als u een fiets koopt krijgt u de volledige fabrieksgarantie. Het is belangrijk dat u, als u aanspraak wilt maken op deze garantie, schriftelijk contact met ons opneemt.

U ontvangt op al uw aankopen de wettelijke garanties. Dat wil zeggen dat een product moet voldoen aan wat je als consument redelijkerwijs van het product mag verwachten. Daarnaast geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Wij hanteren en volgen daarbij de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikant. Voor een gedetailleerd overzicht van alle richtlijnen en voorwaarden verwijzen wij u graag naar de website van de betreffende fabrikant.

Hoe behoud ik mijn fabrieksgarantie?

Om de fabrieksgarantie te behouden is het belangrijk dat u de eerste servicebeurt op tijd laat uitvoeren. De data vind u op uw factuur. Bij iedere aankoop wordt een factuur aangeboden.

De eerste onderhoudsbeurt is binnen na 3 maanden na aanschaf, de fiets aanbieden voor de servicebeurt is op eigen risico. Kijk voor het volledige schema op: Onderhoud.

Garantie op een lekke band?

Er zit garantie op je lekke band als:
– blijkt dat de plakker niet goed zit of slecht hecht
– hij lek is op dezelfde plek
– er een scherp voorwerp in je buitenband zit op deze plek

Voorwaarde voor deze garantie is binnen 1 dag bericht, met foto of de fiets weer langs brengen.

Staat hier niet uitgelegd waar je recht op hebt en wil je meer weten? Dan verwijzen we je graag door naar onze Algemene Voorwaarden.